Zij steunen ons

Vrienden van Traverse is een stichting die zich inzet om wensen in vervulling te laten gaan van mensen in de maatschappelijke opvang Traverse, een organisatie die zich richt op de opvang en begeleiding van daklozen en mensen in kwetsbare situaties. Onze missie is om hen een helpende hand te bieden en hun leven positief te beïnvloeden. Een van de manieren waarop wij dit doen, is door middel van verschillende acties. Graag delen we enkele van deze initiatieven uit 2022 met jou.

Sportartikelen voor de Gasthuisring

 

In  2022 hebben we als stichting meegedaan aan de Rabo Club actie, een initiatief van de Rabobank om lokale verenigingen en clubs te ondersteunen. Door het vele aantal stemmen werd er een mooi bedrag gedoneerd aan de stichting Vrienden van Traverse. Daar hebben we sportartikelen van a

angeschaft voor in de tuin van de Gasthuisring (foto). Beweging en sport zijn essentieel voor een gezonde levensstijl, zowel fysiek als mentaal. Het is bevorderlijk voor het herstelproces en geeft invulling aan de dag. 

Sportkledingactie voor volwassenen en kinderen

Naast het faciliteren van beweging voor cliënten in de opvang, hebben we ook een specifieke actie gericht op het verstrekken van sportkleding aan onze cliënten. Deze actie is bedoeld om iedereen te voorzien van geschikte kleding en uitrusting, zodat ze kunnen deelnemen aan sportactiviteiten in hun vrije tijd. Door deze materialen beschikbaar te stellen, moedigen we cliënten aan om te bewegen en actief te zijn, wat bijdraagt aan hun welzijn en zelfvertrouwen.

Schoolspullenactie voor kinderen in de opvang

We zijn ons er ook van bewust dat onderwijs van vitaal belang is voor de toekomst van kinderen. Daarom hebben we een speciale actie opgezet waarbij we geld inzamelen om school benodigdheden te kopen voor kinderen in de maatschappelijke opvang en naar school gaan. We begrijpen dat deze kosten een last kunnen zijn voor gezinnen in moeilijke omstandigheden, en we willen ervoor zorgen dat kinderen alle benodigde materialen hebben om met vertrouwen naar school te gaan en te leren.

Sporttoestellen geplaatst in de tuin vande Gasthuisring

Wensen in vervulling

In 2022 hebben we de volgende wensen in vervulling laten gaan:

  • We hebben knutselspullen aangeschaft ter bevordering van creatieve dag invulling;
  • We hebben bijgedragen aan de aanschaf van een scooter, zodat de cliënt gemakkelijk van a naar b kan reizen;
  • We hebben een bijdrage geleverd aan de aanschaf van nieuwe schoenen;
  • We hebben cadeaubonnen gegeven aan cliënten die hun inzet hebben getoond voor de organisatie.

Dankzij de steun van mensen zoals u kunnen we deze waardevolle acties uitvoeren en een verschil maken voor mensen in kwetsbare situaties en hun gezinnen. In 2022 hebben we in totaal meer dan 3.000,- euro aan donaties ontvangen. We danken iedereen hartelijk die hier een bijdrage aan heeft kunnen leveren. 

Ook in 2023 hebben we jullie nodig. We nodigen je van harte uit om de Vrienden van Traverse te steunen en samen met ons te werken aan een betere toekomst voor hen die het hard nodig hebben.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u kunt helpen of om uw donatie aan te bieden. Samen kunnen we een positieve impact creëren en een verschil maken in de levens van anderen.

Neem eens een kijkje op deze pagina! Klik hier